Sidor

tisdag 4 september 2012

ÄNTLIGEN KOM DOM! NU KAN HÖSTEN STARTA!


Bokbeskrivning i repris
 
Fifty Shades of grey, El James
Fifty Shades of Grey av E L James har slagit världen med häpnad. Det är en erotisk bästsäljare som har hamnat etta på topplistor i flera länder och blivit en stor favorit bland miljontals läsare. Missa inte 50 nyanser av honom - årets hetaste bok! Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande. Trilogi.

Heja Heja, Martina Haag 
Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Den är lika humoristisk som Martina Haags tidigare böcker, men med handfasta tips om hur du tar dig från att nästan orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett maraton och vara glad hela vägen.

Mitt positiva liv, Andreas Lundstedt
I Mitt positiva liv får vi för första gången läsa hela Andreas historia. Från uppväxten i Knivsta med talangjakter, showande och tonårsförälskelser till showgruppen Stage Four tillsammans med Lisa Nilsson, Peter Jöback och Lizette Pålsson i slutet av 80-talet. Åren som aerobicsledare i New York med sena partynätter, vänskapen med Mona Seilitz och starten med Alcazar som inom kort hade lagt världen för sina fötter. Turnéerna, kärlekarna, karriären.

Och mitt i alltihop: Dagen-när-Andreas-fick-veta-att-han-skulle-dö-dagen.


Handbok för psykon, Tove Lundin
Är du för sjuk för att orka vara frisk, eller för frisk för att verka sjuk? Har du dessutom svårt att passa in i samhällets snäva ram för vad som anses normalt? Då är du troligen ett psyko. Grattis! Var fjärde svensk är i dag ett psyko, även om jag…

Info/Källa: Adlibris

Inga kommentarer: